Januari update nu ook voor de Samsung Galaxy S20 您所在的位置:网站首页 samsung aanbieding los toestel Januari update nu ook voor de Samsung Galaxy S20

Januari update nu ook voor de Samsung Galaxy S20

#Januari update nu ook voor de Samsung Galaxy S20| 来源: 网络整理| 查看: 265

Januari update nu ook voor de Samsung Galaxy S20

13 januari 2023 Door Michel Groenheijde 4 Reacties

Na de Galaxy S22 en Galaxy S21 begint nu ook de Galaxy S20 serie aan de update van januari. En net als op de andere toestellen, is de nieuwe update ook op de S20 een zuivere beveiligingsupdate.

samsung galaxy s20 updateSamsung Galaxy S20 updateGalaxy S20 update januari 2023

Het is inmiddels alweer bijna drie jaar geleden dat Samsung de Galaxy S20 serie op de markt bracht. Dat betekent dat vermoedelijk het einde nadert van de periode waarin de toestellen iedere maand de nieuwste beveiligingspatch krijgen. Natuurlijk houden de updates daarmee niet op – maar ze komen dan alleen nog maar per kwartaal.

De toestellen verschenen in maart 2020 officieel in de winkels, dus de omschakeling van de updatefrequentie volgt waarschijnlijk in april, misschien mei. Wij gaan er dus vanuit dat je met een Galaxy S20, S20+, of S20 Ultra nog een paar maanden iedere patch afzonderlijk krijgt.

Vandaag krijgen de eersten in ieder geval een net geen 190MB grote update naar firmwareversie G98xxXXSFGWA7. Daarin zitten geen zichtbare veranderingen, op de patch van januari na. Die bevat 50 fixes voor de beveiliging van het Android OS. Voor Samsung's software zijn er 20 verbeteringen, voor o.a. Wi-Fi en NFC, en voor Knox, de Veilige Map, en Telefoon.

Beschikbaarheid

De nieuwe update staat nu klaar voor alle unbranded S20, S20+, en S20 Ultra varianten in Nederland én België – 4G en 5G. Alleen met een branded toestel dat direct bij Vodafone of T-Mobile werd aangeschaft moet je nog wat afwachten. Dat geldt ook als je een Galaxy S20 FE hebt. Daarvoor komt de update ongetwijfeld spoedig, maar nog niet nu, zo lijkt het.

Heb jij de update binnen, en kom je toch nog meer veranderingen (danwel bugs) tegen?

Lees verder...Galaxy S20 FE 5G krijgt beveiligingsupdate van januariJuni update beschikbaar op de Samsung Galaxy S20Samsung Galaxy S21 FE en S20 FE ontvangen update van decemberFebruari update voor de Samsung Galaxy A52s, S20 FESamsung Galaxy S20 krijgt flinke mei update: nieuwe patch, betere camera

Categorie: Nieuws Tags: Galaxy S20 nieuws, Galaxy S20 updates



【本文地址】

公司简介

联系我们

今日新闻

    推荐新闻

    专题文章
      CopyRight 2018-2019 实验室设备网 版权所有